Vissza

akcenTa Company Kft.

|Biztonság, diszkréció és szakértelem.|

Személy és vagyonvédelem

A vagyonvédelem fő profilja az emberi élet és a vagyon megóvása, a megelőzés. Másodlagos funkciója a nyugodt és biztonságos lét feltételeinek megoldása; a vállalatot vagy magánszemélyt ért külső hatások elemzése, kockázatok csökkentése. Legfőbb vagyonunk a biztonságos létezésünk. A vagyonvédelem céltudatos és folyamatos tevékenység, amely fizikai, technikai védelmet jelent.

Csapatunk célja, hogy maximálisan megóvja Megbízóink vagyontárgyait az eltulajdonítástól, megrongálástól, megsemmisüléstől és egyéb, akár természeti károktól is.

A Megbízóval folytatott előzetes igényfelmérés és egyeztetést követően szakképzett Munkatársaink elvégzik az elektronikus és mechanikus védelmi rendszerek megtervezését és telepítését.

Természetesen a védelmi rendszereket folyamatosan felügyeljük és karbantartjuk, hogy Megbízónk a legnagyobb biztonságban tudhassa saját, családja vagy cége tárgyait.

  • megtervezzük
  • megszervezzük
  • lebonyolítjuk

a Megbízó által ránk bízott objektumok védelmét.

Szakembereink korunk legmodernebb és legmegbízhatóbb eszközeivel gondoskodnak az Ön féltett vagyon- és értéktárgyai biztonságáról.

akcenTa Company Kft.

akcenTa Company Pénzügyi Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Cégjegyzékszám

01-09-376530

Adószám

28843692-2-41

Székhely

1036 Budapest, Bécsi út 85. fszt. 5.

Kapcsolat

akcentapenzugyikft@gmail.com