Vissza

akcenTa Company Kft.

|Biztonság, diszkréció és szakértelem.|

Élőerős őrzés

Jogi és szakmai szabályokon alapul. A védendő személy (magánszemély) életének, emberi méltóságának, testi épségének, életvitelének megóvását biztosító, megelőző és elhárító tevékenységek összessége. Tulajdonságai közé tartozik, hogy gondolkozik és aktívan ellenáll a veszélyforrásnak; rugalmas, mobil; kezeli, telepíti, karbantartja, felügyeli a vagyonvédelmi eszközöket stb. Területei: pontőrzés, területőrzés, kombinált őrzés, járőrözés, személyvédelem, sportesemények és rendezvények biztosítása.

Őrszolgálati feladatainkat szakképzett személy-és vagyonőrökkel látjuk el, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek a személy-és vagyonvédelem területén. Az őrzés-védelem napjainkban az egyik leghatékonyabb kármegelőzési megoldás, még ha ezt sokan nem is látják be, illetve könnyelműen bíznak a betörések, lopások elmaradásában is.

Annak érdekében, hogy minőségi és teljes mértékben megbízható szolgáltatást tudjunk nyújtani Megbízóink számára, egy előzetes egyeztetés keretén belül felmérjük az egyedi igényeket és az adott helyszín kondícióit.

akcenTa Company Kft.

akcenTa Company Pénzügyi Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Cégjegyzékszám

01-09-376530

Adószám

28843692-2-41

Székhely

1036 Budapest, Bécsi út 85. fszt. 5.

Kapcsolat

akcentapenzugyikft@gmail.com